عنوان کامل پایان نامه :
مطالعه تاثیر طرح های نوآورانه بر تجهیز منابع
قسمتی از متن پایان نامه :
) نوآوریهای ریشهای[1] پیش روی نوآوریهای اضافی[2]– نوآوریهای اساسی نیازمند تغییرات گسترده در عملیات روزانه پذیرندگان می باشد. میتوان گفت بانکداری اینترنتی یک نوآوری افزوده می باشد. زیرا به خدمات بانکداری سنتی افزوده می گردد. برای بهره گیری از آن، مشتریان میتوانند به تجربیات اینترنتی قبلیشان نیز تکیه کنند. بانکداری اینترنتی یک نوآوری ریشهای برای فردی می باشد که از قبل تجربهای در بهره گیری از اینترنت و همینگونه بانکداری نداشته باشد.
ب) نوآوریهای فرآیند[3] پیش روی نوآوریهای محصول– نوآوریهای محصول دارای ارزشی در خودشان میباشند، در حالیکه نوآوریهای فرآیندی، وسیلهای برای بعضی هدفهای فراتر از خودشان را تامین میکنند. بانکداری اینترنتی بطور گستردهای گرایش فرآیندی دارد، زیرا کانالی برای انجام فعالیـتهای بانکی روزانه می باشد که کاملا شبیه انجام آنها از طریق کانالهای سنتی می باشد.
ج) بهره گیری اختیاری پیش روی اجباری– پذیرش بانکداری اینترنتی تصمیمی اختیاری می باشد. مشتری میتواند علیرغم فعالیـتهای ترویجی ارائه کنندگان خدمات، از کانالهای سنتی بانکداری بهره گیری کند.
2-8-پرورش ایده های خلاقانه و نوآورانه[4]
نوآوری بدون خلاقیت اتفاق نمی افتد و خلاقیت نیز به تنهائی منجر به نوآوری نمی گردد. خلاقیت می تواند ذاتا به شخصیت فرد مرتبط باشد یعنی شخصی باشد ، خلق یک نظر، یک تکنیک یا یک طرح جدید، که برای خالق آن پر معنی و ارزشمند می باشد . نوآوری زمانی اتفاق می افتد که خلاقیتی منجر به ایجاد یک طرح، محصول، فرایند یا تکنولوژی جدیدشودکه مورد بهره گیری و قبول گروه زیادی از افراد جامعه قرار گیرد.ایده های خلاق غالبا بیشتر از نوآوری واقعی یا حقیقی ارائه می گردد . برای یک جامعه رشد و تکامل هر دوی آنها لازم می باشد. کلید موفقیت یک خلاقیت و نوآوری توسط افراد با آزمایش های مختلف و بهره گیری موثر، کشف می گردد.افراد، شرکت ها، دولت، اجتماع وکسانی که به پرورش خلاقیت و نوآوری نمی پردازند، قربانی سقوط به رکود هستند و به تدریج منسوخ وخارج از رده خواهند گردید(سیدجوادین،1384،ص 14).
[1]. Radical Innovation
[2]. Incremental Innovation
[3] -Innovation Process
[4] – creative and innovative ideas
سوالات یا اهداف این پایان نامه :
اهداف پژوهش
هدف کلی این پژوهش شامل مطالعه تاثیر طرح های نوآورانه بر تجهیز منابع بانک کشاورزی می باشد که به صورت کامل تر به شکل زیر اظهار می گردد:
الف. انگیزش های لازم برای مدیران جزء جهت ارائه پیشنهادات قابل اجرا در شعب بانک کشاورزی استان گیلان ایجاد گردد.
ب. ارتباط نوآوری(اجرای طرح های نوآورانه) و تجهیز منابع در شعب بانک کشاورزی استان گیلان مشخص گردد.
ج- ارتباط بین استراتژی های نوآورانه سازمانی (شامل نوآوری خدمات، فرایند و تکنولوژیک) بر عملکرد مالی در شعب بانک کشاورزی استان گیلان مورد سنجش قرار گیرد.